273-ма мигранти са се опитали да преминат през границата ни нелегално само

...
273-ма мигранти са се опитали да преминат през границата ни нелегално само
Коментари Харесай

За няколко часа: 273-ма мигранти са се опитали да преминат у нас нелегално

273-ма мигранти са се пробвали да преминат през границата ни незаконно единствено в границите на днешния ден. 

Справката е до 15 часа, а опитите са общо 13 през Елхово, Средец и Малко Търново.

Снимка: btvnovinite.bg

Мащабна интервенция се организира против незаконните мигранти и трафика на хора. Тя е със сили и средства на Министерството на вътрешните работи и Министерството на защитата. На терен от сутринта са 700 чиновници. Само в днешния ден са построени над 25 КПП-та. Заловена е група незаконни от Мароко, транспортирани от двама трафиканти българи в региона на Средец. И страната, и хората от околните села приказват за засилен мигрантски напън.

Снимка: btvnovinite.bg

" От сутринта имаме случай с 12 арестувани, от които двама български жители, получихме сигнал, разположихме няколко КПП- та и заловихме същите. Трафикът е с една степен по- засилен спрямо предходната година. Прийомите за транспорт на незаконни мигранти се правят с всички типове МПС, в това число коли за спешна помощ, коли вид баничарки, товарни коли, бусове “, съобщи шефът на ГПУ- Елхово комисар Ивайло Тончев.

Водачът на транспортното средство дал позитивна проба за амфетамин и метамфетамин

" Дори неотдавна видях в гората трима и подадохме сигнал до жандармерията, те се проведоха с Гранична полиция, пристигнаха и ги прибраха. 2000 евро на трафикант дали, до Елхово, от Елхово за Ямбол ", сподели Ангел Янчев, гражданин на Елхово.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР